Sesongen 2017 – NMK Hamar | Vendkvern Motorbane

Det har vært et begivenhetsrikt år, hvor vi blant annet har hatt æren av å arrangere NMKs landsfinale i bilcross for juniorer (jrlf2017.no). Vi hadde 150 håpefulle ungdom påmeldt og ca.2500 publikum besøkte arrangementet. Vinner av jrlf2017.no, ble Mats Åsheim fra NMK Trysil. En verdig vinner, som via førstepremien fikk anledning til å teste en fullblods rallycrossbil under siste NM runden i rallycross hos NMK Grenland 23. september i år.

Rally Hedmarken er også et av de store arrangementene i år, noe som har blitt en fast tradisjon med NMK Hamar som arrangør. Dette har vært det siste og avgjørende løpet med NM status over flere år, og har mange spektakulære fartsetapper deltakeren setter stor pris på. Arrangementet er en stor oppgave, men vi må skryte av oss selv og fortelle at tilbakemeldingene er veldig gode fra utøvere og publikum. Det var totalt 103 startende til løpet og vi må nevne Mads Østberg som møtte opp i fullspekket WRC bil. Vinner av løpet ble Ole Christian Veiby, med Stig Rune Skjærmoen som kartleser.

Vi har for øvrig arrangert fem ordinære bilcrossløp på Vendkvern, samt hatt fri trening hver onsdag sesongen igjennom. Interessen og oppmøtet er stort – vi må si et veldig godt miljø.

En stor takk til alle samarbeidspartnere, publikum, deltakere, medlemmer og øvrige funksjonærer.
Vi ønsker dere alle en god jul og et ønske om et godt nytt år.

Frem til neste års sesong, kan vi kikke på klipp fra årets juniorlandfinale på Vendkvern Motorbane: