Sesongstart 27. juni – IWT Cup 2020

Det er kun timer igjen til sesongstart på Vendkvern Motorbane og første runde i årets Ifor Williams Cup 2020.

Med bakgrunnen i Covid-19 er arrangementet er nedskalert fra tradisjonelt to dager til en dag og det er en grense på inntil 100 deltakere. Det er pr nå i rett i underkant av 90 deltakere påmeldt fra Tana i nord og Froland i sør! Vi synes det er stas og kunne arrangere når oppslutningen og interessen for å delta er så stor.

Vi arrangere ihht. retningslinjer gitt av FHI og NBF, og minner om at arrangementet er publikumsfritt, hvor det kun er adgang for påmeldte førere + 1 stk navngitt mekaniker, i tillegg til nødvendige funksjonærer.

Om du ønsker å å legge bud, men ikke har adgang til arrangementet, må avtale med bekjente, feks fører eller mekaniker som er inne på området og som kan gjøre det for deg. Husk egne Covid 19 regler ang anbud.

For at venner, familie og øvrige har vi via spleis fått finansiert en forenklet livesending fra hele arrangementet, denne kan følges på vår youtubekanal. Benytter anledningen her til å takke for alle bidrag!

Vi holder kiosken oppe med kaldt drikke, mat og is.

 

Hovedsponsor

Ifor Williams Trailers
Ifor Williams Norge AS har hovedkontor med tilhørende utstilling, lager og lokalt verksted sentralt plassert på Rudshøgda i Ringsaker kommune. Selskapet er hovedimportør av det anerkjente og etterspurte tilhengermerke Ifor Williams Trailers som har blitt solgt siden 1995 her i landet. Tilhengerne er kjent for sin kvalitet og utholdenhet hvor de er konstruert for den profesjonelle brukeren med detaljer som sikrer mange års ubekymret bruk. Ifor Williams Norge AS er i dag en av Norges største importører av tilhengere med totalvekt på 3500 kg og har et landsdekkende forhandlernett.
Ifor Williams Trailers
Ifor Williams Norge AS har hovedkontor med tilhørende utstilling, lager og lokalt verksted sentralt plassert på Rudshøgda i Ringsaker kommune. Selskapet er hovedimportør av det anerkjente og etterspurte tilhengermerke Ifor Williams Trailers som har blitt solgt siden 1995 her i landet. Tilhengerne er kjent for sin kvalitet og utholdenhet hvor de er konstruert for den profesjonelle brukeren med detaljer som…

Samarbeidspartnere