Sommerløpet 2024

Spennende Sommerløp på Vendkvern Motorbane: 2. Runde i Ifor Williams Cup

Helgen 22.-23. juni 2024 var Vendkvern Motorbane vertskap for den andre runden i Ifor Williams Cupen, kjent som Sommerløpet. Arrangementet tiltrakk totalt 118 førere, som konkurrerte i grenene bilcross og crosskart. Spesielt bemerkelsesverdig var den store deltakelsen av yngre utøvere, med hele 16 førere i bilcrosstrening og 9 utøvere i crosskart mini. Disse grenene tillater deltakelse fra henholdsvis 14 år og 6 år.

Unge Talenter Skinte i Juniorgrenene

I crosskart mini og bilcross juniortrening var alle deltakere vinnere, noe som bidro til en oppmuntrende og inkluderende atmosfære for de yngste førerne.

I crosskart 85ccm var det Oliver M. Sandvoll fra NMK Hamar som gikk av med seieren, tett fulgt av klubbkamerat Melvin Aamodt og Sunniva Grinden fra NMK Elverum.

Håkon Jacobsen Lund fra NMK Hamar triumferte i crosskart 125ccm, med Vetle Kildal Bakken fra NMK Valdres og Lone Terese Storbæk fra NMK Trysil på henholdsvis andre og tredje plass.

Sterke Prestasjoner i Bilcross

Jonas Taraldsen Kvernemo fra NMK Melhus tok seieren i bilcross junior, etterfulgt av Robin Hermansen fra NMK Hamar og Aleksander Øyen fra NMK Fluberg.

I bilcross damer vant Isabell «Turbodoris» Bye fra NMK Hamar, med Juni Mostue fra NMK Hamar og Signe Lilleåsen fra KNA Solør Motorsport på de neste plassene.

Lokal Oppgjør i Senior Klassen

I åpen klasse og bilcross senior ble det et spennende lokaloppgjør hvor Jørgen Mikkelsen fra NMK Hamar tok førsteplassen etter imponerende kjøring gjennom hele helgen. Dennis Mørkhagen fra NMK Elverum og Kristian Lien fra NMK Hamar fulgte på andre og tredjeplass.

Takk til Frivillige og Sponsorer

NMK Hamar ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt før, under og etter arrangementet. Frivillige er selve ryggraden i klubben, og deres innsats er uvurderlig for gjennomføringen av løpene. En spesiell takk går også til de som har støttet med maskiner, inkludert Dobloug, Volvo Maskin, Lillehammer Liftutleie, Akershus Traktor, og ikke minst hovedsponsoren Ifor Williams.

Vi håper alle førere, funksjonærer og publikum har hatt en fantastisk helg sammen med oss på Vendkvern Motorbane.

For fullstendige resultater, besøk NMK Hamars live resultater.