Ferske rallycrossere, løp for crosskarter og kval.løp for bilcrossere.

Aleksander Bjørnstad har lenge kjempet helt i toppen innenfor grenen sin, crosskart. Vi snakker NM-gull, NEZ-gull, han var en av forbundets topp 5 utøvere i Bilsportalentet 2015, og han ble årets utøver i NMK Hamar 2015 sesongen. Han har lenge bemerket seg i både innland og utland, og han er også den yngste som har mottatt «Gullrattet» 
Men i hele vinter har han forberedt noe nytt, han har valgt å ta steget videre til rallycross, og satser like så godt på EM med en gang. NRK lagde en reportasje med Aleksander, og fra 4:20 kan dere se han her. Nå er han allerede i Belgia og forbereder seg for den første EM-ruden, og vi ønsker lykke til! Dette blir moro, og helt sikkert veldig lærerikt. Han har også egen facebookside, Aleksander Bjørnstad Motorsport, for de som vil følge han videre på vegen.

En annen som tar steget til rallycross denne sesongen er Magnus Knutsen.
Han har flere ganger kjempet i toppen som bilcrossjunior, og er i år allerede kvalifisert til landsfinalen for juniorer. Han er påmeldt i Rallycross Junior Cup, og skal kjøre sin første NM-runde på Grenland Motorsenter denne helgen. Cupen går over 5 løp, og flere av løpene er på kjente baner for bilcrosser`n.  Vi ønsker selvfølgelig også han, og Ole Kristian Aamot (supernasjonal t.o.m 1600ccm) som tok steget opp i rallycross i fjor, lykke til i helgens NM-runde!
Mer info om arrangementet på NMK Grenland sine sider her.

 

NMK Vikedal arrangerer crosskart denne helgen, og Karl Peder Nordtrand og Robin Larsen Hermansen tar turen for å kjøre første NM-runde! Vi ønsker også disse to, lykke til.

 

Ellers er det bilcross det går i nå på våren for mange av klubbens medlemmer, og denne helgen er det på Gardermoen det skjer. De arrangerer kval.løp til landsfinalen for både senior og junior, og dette lokker mange førere. Påmeldte fra NMK Hamar:

Senior:
Ronny Enger
Espen Mikkelsen
Arild Stensrud
Jarle Andsjøn
Frantz Petter Andsjøn
Lisabet Johansen
Cato Sveen
Rolf-Erik Sandvoll
Arild Westerhaug
Hans Marius Nielsen

Junior:
Marius Eng
Martin Sveen

Damer/Oldboys;
Mailen Ottem Bækken
Geir Gransbråten

Vi ønsker alle lykke til på Gardermoen! Mer info om arrangementet kan dere finne på NMK Gardermoen sine sider her. 

 

Så må dere selvfølgelig huske å melde dere på til Vårløpet her på Vendkvern Motorbane, og klubbens medlemmer må huske på dugandene mandag og onsdag.
Ha en fin langhelg!