Tusen takk!

Vi i NMK Hamar takker for en fin helg!

For en fin helg ble det lørdag 10. oktober, med Neglespretten og finalen av Ifor Williams Cup 2020 på Vendkvern Motorbane. Det lå an til å bli en våt helg, men høsten viste seg fra den fine siden og været holdt oppe nesten hele lørdagen.

Med bakgrunn i covid-19 og begrensninger på antall deltakere til arrangement, fikk vi kun plass til 112 førere på startlisten. At det gjenstod ytterligere 30 førere på venteliste synes vi selvsagt er synd, men med gjeldende restriksjoner, var det utenfor vår kontroll. Vi håper at neste års sesong blir mer normal, uten begrensninger og masse av publikum.

Livesending

Vi takker for alle som gav bidrag til spleisen til livesendingen, og håper at også publikum som satt hjemme hadde en fin løpsopplevelse.

Vi takker Dag W. Grundseth som stod for produksjonen av livesendingen og Mats Bjerknes for speakertjenesten.

Som vanlig mye bra kjøring på årets siste løp. Full innsats og kamp om plasseringer. Vi gratulerer vinnere både av Neglespretten og Ifor Williams Cup 2020. Resultatlister for både Neglespretten og Ifor Williams Cup finner du her:

Resultater Neglespretten 2020

Resultater Ifor Williams Cup 2020

Biltrallelotteriet 2020

Trekningen av årets biltrallelotteri ble foretatt live på facebook, og kan sees her.

Vinneren, med lodd nr 270, Markus Elvelund fra NMK Hamar, fikk med seg en helt ny CT136HD levert av vår samarbeidspartner Ifor Williams Norge AS. Vi gratulerer så mye!

Ole Aasvestad, Nestleder NMK Hamar, Markus Elvelund, Kim Brandsnes, markedssjef IWT.no

Vi takker alle funksjonærer for all hjelp i helgen og for i år. Dette får vi ikke til uten dere. Tusen, tusen takk.

Til slutt må vi takke vår hovedsponsor i cupen Ifor Williams Norge, i tillegg til alle våre samarbeidspartnere som bidro med premier og hjelp i forbindelse med cupen.


Hovedsponsor

Ifor Williams Norge AS har hovedkontor med tilhørende utstilling, lager og lokalt verksted sentralt plassert på Rudshøgda i Ringsaker kommune. Selskapet er hovedimportør av det anerkjente og etterspurte tilhengermerke Ifor Williams Trailers som har blitt solgt siden 1995 her i landet.

Tilhengerne er kjent for sin kvalitet og utholdenhet hvor de er konstruert for den profesjonelle brukeren med detaljer som sikrer mange års ubekymret bruk. Ifor Williams Norge AS er i dag en av Norges største importører av tilhengere med totalvekt på 3500 kg og har et landsdekkende forhandlernett.