Unge talenter mottok Utviklingsstipend for 2022

I forbindelse med NMK Hamar’s årsmøte 16. mars ble to av klubbens unge talenter tildelt Utviklingsstipend for 2022, på kr 20.000.

NMK Hamar opprettet i 2021 et utviklingsstipend for seriøst satsende medlemmer mellom 12 og 18 år. Stipendet er på kr 20.000. Mottaker det første året var Karl Peder Nordstrand.

På klubbens Årsmøte, 16. mars, ble årets Utviklingsstipend offentliggjort og mottagerne ble Tobias Spangen og Robin Hermansen.

Trykk her for å lese mer om utøverene Les mer

Geir Gransbråten forteller at klubben har flere store talenter i medlemsmassen og synes det er hyggelig å kunne hjelpe noen av disse videre i sin utvikling. Årets mottagere er 14 og 15 år gamle og ble i 2021 hhv nr. 1 og nr. 3 i Norgesmesterskapet i Crosskart. Begge startet med motorsport da de var 6 år gamle, og har i flere år bekreftet sitt talent gjennom meget gode resultater i konkurranser både i Norge og i utlandet.

Selv om klubben primært jobber med tilbud til bredden, er klubben skikkelig stolt over å ha så unge utøvere som også hevder seg på et topp nivå, nasjonalt og internasjonalt.