Vårløp på hjemmebane og Motorkamp på Gardermoen.

Etter noen dugnadstimer og forberedelser er Vendkvern igjen klar for løp, og de første bilene har allerede rullet inn i depot.

Våløpet teller som kvalifiseringsløp til landsfinalen for junior, og det er også finaleløpet i Innlandscup 2016. (Hvordan ståa er der, finner dere her.)
Det er over 90 påmeldte, og det må vi jo si oss fornøyde med! Det er også veldig gledelig å se hvor bra rekrutteringen til denne sporten vi er så glad i er. Over 30 juniorer/junior trening-førere står på startlista, og litt ekstra moro er det jo også at 12 av de er jenter, nesten like mange som vi har i dameklassa vår dette løpet.

Totalt er det 33 påmeldte fra vår egen klubb, og hvem som er påmeldte i de ulike klassene kan dere få se selv her.
Vi ønsker alle lykke til, og håper på mye action, moro og en stor heiagjeng på hjemmebane. Vi sees til første start kl 10.00.

 

Samtidig som vi arrangerer vårløp så går Motorkampen på Gardermoen motorpark. Norge og Sverige skal knive om hvem som er best, og fra NMK Hamar er det plukket ut 3 seniorer og ei dame. Starten gikk allerede klokken 19.30 i kveld, og vi heier selvfølgelig på Lars E Aasvestad, Martin Nyhagen, Olav Rom Østerhaug og Vigdis Eriksen. Lykke til, ælle i hop.