Vårløpet og finalen i Innlandscup 2016.

En fartsfull dag på Vendkvern er over, og løpet vel gjennomført. Vi begynner med å takke alle som har stilt opp både i forkant, etterkant og under løpet – dere er gull verdt! Uten dere hadde vi ikke fått arrangert løp.

Det var damene som sto for «dramaet» på Vendkvern denne helgen. Både Julie Taje, NAF Motorsport Asker og Bærum, og Thea Høgberg, KNA Solør Motorsport, var innblandet i hver sin kraftige smell. Begge måtte bli med sykebilen inn på indre bane, men kunne senere forlate den for egen maskin. Vi håper på rask bedring for begge to.
En annen dame som bemerket seg var Marthe S. Nilsen, NMK Hamar, som i sitt første bilcrossløp ledet A-finalen for damer helt til siste runde. Etter en tur innom alternativen kom hun ut på en 3. plass foran Rita Solvang, NMK Hamar, og holdt rekkefølgen inn til mål.
Elisabeth Storsveen, NMK Elverum, og Bjørg Janny Engelsrud, KNA Solør Motorsport, lot ingenting komme gratis og presset på lenge, og det var heller ikke ufortjent at de endte opp med å snappe 1. og 2. plassen.

I Innlandsupen var derimot rekkefølgen på de to øverst på pallen snudd om, for der vant Bjørg Janny Engelsrud foran Elisabeth Storsveen. Rita Solvang kom på en 3. plass.

I seniorklassen var Arne Nilsen, NAF, suveren. Denne helga klaffet det meste, og det var han som sto øvers på pallen i seniorklassen i dag. Ikke bare tok han seieren i seniorklassen rett foran Lars Henrik Sagmoen, KNA Solør Motorsport, han tok også seieren i Innlandscup 2016 fra samme mann. Det var få poeng som skilte disse to, og det var jevnt til siste slutt! Nilsen tok seieren bare 2 poeng foran Sagmoen.
Arild Westerhaug, NMK Hamar, hadde også en suveren helg og tok den siste pallplassen i A-finalen. Cato Sveen, NMK Hamar, på 4. plass kjørte seg opp fra B-finalen og Kenneth Bryni, NMK Hamar, på 5. plass hadde 3 strake heatseiere før finalen, og kan så absolutt være fornøyd med innsatsen denne helgen.

Sebastian Huse, NMK Aremark, tok 3. plassen i Innlandscupen.

Martin Sveen, NMK Hamar, hadde også nok en bra helg, og det var fortjent at det endelig var han som sto øverst på pallen.
En annen som bemerket seg i junior var Roar Presthus, NMK Orkla. Han banet seg veg helt fra C-finalen og opp i A, hvor han endte på en 4. plass etter Sindre Aleksander Lilleåsen og Oliver Kalfoss Lie, begge KNA Solør Motorsport.

I Innlandscupen var det Marcus Lundhaug, KNA Kongsvinger, som vant foran Lilleåsen og Lie fra KNA Solør Motorsport.

Komplette resultatlister finner dere her.

Det var mange som hadde tatt turen i sola, og vi håper dere har hatt en fin dag!
25-26 juni arrangerer vi 2-dagersløp på Vendkvern, og vi håper dere kommer tilbake da.
Takk også til alle som kjøpte lodd i biltrallelotteriet. Og fikk du ikke kjøpt er det flere muligheter, gå inn på linken å se.

Om du ikke kan vente helt til juni med å kjøre på Vendkvern igjen, så har vi selvfølgelig trening på onsdag. Velkommen.