Venteliste Neglespretten 2020

Det er en enorm interesse for å kjører årets siste løp på Vendkvern Motorbane, Neglespretten 2020 og finalerunden i Ifor Williamscup 2020.

Startlisten med inntil 100 deltakere ble full i løpet av kun utrolige 20 minutter! I tillegg til dette har vi mange på venteliste.

Vi i NMK Hamar ønsker at flest mulig skal få anledning til å stille til start, men må forholde oss til Covid-19 restriksjonene med inntil 200 deltakere på arrangement (førere + ledsagere/mekanikere).

For de som allerede er påmeldt, oppfordres sterkt med å gi oss en tilbakemelding på, om du som fører kommer alene, uten mekaniker. Vi ønsker dette via epost post@nmkhamar.no, eller PM på vår facebookside.

Pr. i dag onsdag 16. september har vi 51 førere som står på venteliste som vist under i kronologisk rekkefølge.

Oppdatert 08.10.2020
https://www.spleis.no/project/119847 | Vi vil sette stor pris på alle spleisbidrag, små som store, for å gjøre denne streamingen mulig!! Tusen takk!

Situasjonen vedr. Covid-19 er uendret siden forrige arrangement, og gir oss begrensninger på antall deltakere, slik at begge løpene kjøres uten publikum.

For at familie, venner og øvrige likevel skal få en mulighet til å følge arrangementene, ønsker vi å tilby livesendinger fra begge dager. Her sammen med velkjente Stein Opsahl som speaker og Dag W. Grundseth bak kamera og produksjon.

Bli med å gi ditt bidrag slik at vi kan få til livesending av årets to siste arrangement på Vendkvern Motorbane. Vi vil sette stor pris på alle spleisbidrag, små som store.

Hovedsponsor – Ifor Williams Cup 2020

Ifor Williams Norge AS har hovedkontor med tilhørende utstilling, lager og lokalt verksted sentralt plassert på Rudshøgda i Ringsaker kommune. Selskapet er hovedimportør av det anerkjente og etterspurte tilhengermerke Ifor Williams Trailers som har blitt solgt siden 1995 her i landet.

Tilhengerne er kjent for sin kvalitet og utholdenhet hvor de er konstruert for den profesjonelle brukeren med detaljer som sikrer mange års ubekymret bruk. Ifor Williams Norge AS er i dag en av Norges største importører av tilhengere med totalvekt på 3500 kg og har et landsdekkende forhandlernett.

Samarbeidspartnere