Vi gratulerer!

Det har vært en aktiv helg for medlemmer av NMK Hamar, med NM avslutning i Crosskart hos NMK Grenland og 3. runden i FIA Crosscar Academy Trophy i Maggiora i Italia og ikke minst klubbløpet på Vendkvern Motorbane.

Tobias Grandum Spangen og Robin Larsen Hermansen har kjempet helt i teten hele sesongen i klassen crosskart 125ccm. Det var bare få poeng som skilte de i toppen før helgens siste løp, med Tobias Grandum Spangen helt på topp og Robin Larsen Hermansen lå på en totalt 4. plass.

Det gikk bra for begge i innledende, hvor Robin stod med 27 poeng og Tobias hadde kjørt inn 30 av 30 mulige poeng før finalene og begge var klare til A finalen. I finalen var det Robin L. Hermansen kom best ut av det og kjørte seg inn til seier, med Tobias rett etter på 2. plass.

Med disse resultater, vinner Tobias NM og er norgesmester. Robin Larsen Hermansen klatrer en plass, og får med seg 3. plassen og NM bronse. Vi gratulerer begge to med fantastiske resultater!

Se fullstendig poengstilling her (ekstern link)

Foto: NMK Grenland

Karl Peder Nordstrand som er en del av Next Generation, tilbrakte helgen i Maggiora i Italia, og representerte Norge i den tredje runden av FIA Crosscar Academy Trophy.

Etter tidskvalifiseringen hadde Karl Peder 2. bestetid og sikret seg beste startspor i 1. omgang. Han sier at allerede da, følte at banen begynte å sitte bedre og bedre, og beviste det ved å kjøre inn til en klar heatseier og beste rundetid med nesten 7 sekunder i 1. omgang.

2. omgang, ble ødelagt av et regnskyll og ble noe tilfeldig, men han kjørte seg likevel inn til en 5. plass. Til siste innledende omgang, hadde været lettet og igjen beviste Karl Peder høyt tempo. Igjen vinner han heatet, og med bestetid med nesten 6 sekunder. Etter de innledende omgangene ledet han og hadde sikrert seg pole position til finalen. Farten holder han oppe i finalen og vinner også denne – vi gratulerer med en flott International seier!

Se den samlede poengstillingen her

Foto: EVEN management

På Vendkvern Motorbane, i strålende sol og varmt høstvær ble årets klubbmesterskap arrangert lørdag 25. september. 26 juniorer, 9 damer og 44 seniorer utgjør et imponerende startfelt i et klubbløp! Mye bra kjøring, tette fighter og tøff satsing. Alt i alt et vellykket arrangement.

Vi kan gratulere følgende klubbmesterne, som vil motta premier, heder og ære på årsfesten:

  • Junior – Jørgen Mikkelsen
  • Damer – Guro Lagmandsveen Afseth
  • Senior – Tommy Krokengen

Heder og ære fortjener også vår fantastiske funksjonærer som stiller opp løp etter løp. Det er ikke få funksjoner som skal dekkes for å gjennomføre et slikt arrangement, ihht regelverk og deltageres og publikums krav. Tenk igjennom det og la en god tanke gå til de som stiller opp for å gjøre dette mulig. TUSEN TAKK til alle funksjonærer!

Vi ser frem til å se dere igjen, både på Neglespretten og ikke minst klubbens Årsfest.