Vil du representere NMK Hamar?

Vil du representere NMK Hamar i forbindelse med frivillighetshelgen og idrettens dag den 10. september. NMK Hamar ønsker å delta med egen stand i Hamar sentrum, med utstilling av klassene bilcross, crosskart, baneracing og rally – i tillegg til et eget telt med utstyr og informasjon om vår sport – og kanskje vi får til en simrig?

Arrangementet starter kl. 1200 og avsluttes kl. 1500 (noe rigging vil måtte påberegnes i forkant og etterkant.)

Ta kontakt med klubben, via Facebook, epost: post@nmkhamar.no eller telefon 468 37 449 om du ønsker å delta og representere klubben.

Bli inspirert på Stortorget

(https://www.hamar.kommune.no/kultur-og-aktivitet/frivillighethelga)

Lørdag 10. og søndag 11. september fyller vi Stortorget med idrettsklubber og organisasjoner som viser frem sine tilbud. Her kan du oppleve et stort mangfold av aktører, møte representanter fra de ulike organisasjonene, stille spørsmål og teste ut ulike aktiviteter. Du kan også få faglig påfyll med interessante og nyttige foredrag.

Målet med helgen er at alle, uansett alder og interesse skal få oppleve det fantastiske utvalget vi har i byen, og ansikt til ansikt stille de spørsmålene som trengs for å finne det tilbudet som passer aller best for nettopp DEG. 

Idrettens dag lørdag 10. september

Lørdag kan du møte idrettslag og –klubber og høre mer om hvilke tilbud de har! Kom innom stands, test ut aktiviteter og se om du finner noe som passer for deg. Her finner du alt fra frisbee, håndball, hockey, kunstløp, bandy, skateboard og ski til sjakk, fallskjerm, motorsport, roing, sykling, svømming, judo, dans, trekkhund og orientering. Stortorget får til og med sin egen hoppbakke denne dagen!  

Kl 12:00-15:00: Besøk stands på Stortorget

Kl.11.00 og 13.00: Åpent foredrag v/Øystein «Pølsa» Pettersen – klubbscena i kulturhuset

Øystein Pettersen er fra Groruddalen i Oslo og har levd hele livet som skiløper på elitenivå. Gjennom årene har han oppnådd flere gode resultater, men vil heller bli dømt for hvem han er som person fremfor hvor fort han har stått på ski i skogen. I foredraget får du innsikt i hva som skal til for å skape prestasjoner og resultater, og forståelse for hvordan du finner ut av hvem du er og hvem du virkelig vil være.

Foredraget er gratis. Ingen påmelding, men det er begrensede plasser.